Wat heb je nodig:
merquez:
merqeuz in kleine stukjes knippen
olijfolie
1thl: paprikapoeder, komijn,zout
Halve thl: peper, knoflook kruiden
aardappels:
aardappelkruiden, zout en peper
oranje paprika
bloemkool
brocolli
ovenschotel gehakt aardappel
Wat te doen;
kook voor: aardappel, brocolli en bloemkool tot ze echt bijna gaar zijn maar nog net niet.
bak de merqeuz en kruid ze met hetgeen boven vermeld staat.
snij de oranje paprika.
vet je ovenschaal in met olijfolie. doe er dan de bloemkool en brocolli in en snij ze een beetje klein.
doe dan de merqeuz erboven met het sausje
kruid je aardappels met wat olijfolie en aardappelkruiden enz.
en leg ze bovenop (snij de aardappels wel al vooraf in wat dikkere reepjes zie foto)
kook wat water 400ml (zoals op verpakking staat) en doe de kruiden beetje voor beetje erin en mix met de hand met een garde. als het goed is wordt je saus gelijk dikker.
doe dit erboven op en je kan eventueel wat cheddar kaas in kleine stukjes erboven op doen en de oven in tot alles gaar is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten