Ingrediënten:
pilpil garnalen (gepeld)
5 middelgrote tomaten
1/4 kop fijngehakte peterselie
1/4 kop van fijn gehakte koriander
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel tomatenpuree
1/2 eetlepel gemalen knoflook
1 theelepel komijn
1/4 theelepel paprika
1 theelepel zout
1/4 theelepel peper
hoe te maken:
rasp je tomaten en bak op matig vuur, samen met de tomatenpuree, peterselie, koriander, knoflook, olijfolie en al de specerijen voor 15 minuten. Meng de saus van tijd tot tijd.
Op een bakplaat, plaats de garnalen, met wat olijfolie en bedek met de tomatensaus.
Verwarm de oven op 400 graden en bak de garnalen gedurende 15-20 minuten of tot gaar.
je kan er ook voor kiezen om je garnalen in een pan te bakken en erbij de tomatensaus erbij te doen en die samen nog even laten pruttelen. zo had ik het ook gedaan bij foto hierboven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten